Joannusmolen als partner

Samenwerken aan een iets betere wereld is een belangrijke kernwaarde van Joannusmolen. Dat doen wij onder andere samen met onze leveranciers, die wij eigenlijk liever partners noemen.

Onze partners helpen ons om te groeien en wij helpen hen ook. Dat kan er zelfs toe leiden dat wij samen nieuwe producten of verpakkingen ontwikkelen.

Partnerschap met Joannusmolen betekent dat je samenwerkt met een betrouwbare en duurzame organisatie, waar kwaliteit en voedselveiligheid voorop staan. Wij stellen aan onszelf dezelfde hoge eisen als aan onze partners. 

Betrouwbaar

Joannusmolen streeft naar langdurige samenwerking met leveranciers. Met het grootste deel van de leveranciers word al meer dan 5 jaar gewerkt. 

Duurzaamheid

Circa 90% van de grondstoffen worden binnen Europa gesourced. Dat zorgt voor minder uitstoot door vervoer. 

Kwaliteit

Joannusmolen producten worden streng gecontroleerd op kwaliteit. Aan kwaliteit doen wij geen concessies. De eisen van onder meer het Biologisch keurmerk, BRC, interne kwaliteitsvoorschriften, wetgeving en de klant spelen een belangrijke rol in onze samenwerkingen.

Samenwerken met Joannusmolen

Joannusmolen is altijd op zoek naar nieuwe partners. Het proces om tot een nieuwe partnerschap te komen, bestaat uit drie fasen:

Fase 1: eerste contact

De totstandkoming van een samenwerking begint altijd met een eerste contact. Als je wilt samenwerken met Joannusmolen, vragen wij je om een e-mail te sturen naar supply@joannusmolen.nl waarin je aangeeft op welk gebied je met ons wilt samenwerken, waar jouw organisatie voor staat en waarom je denkt dat een samenwerking voor onze beide organisaties interessant zou zijn. Zou je in de bijlage ook een bedrijfspresentatie willen meesturen?

Fase 2: check & test

Als een samenwerking mogelijk interessant is, gaan wij samen dieper verkennen hoe de samenwerking eruit zou kunnen zien. Ook bekijken wij of aan alle kwaliteitseisen kan worden voldaan. 

Fase 3: welkom aan boord

Wanneer wij hebben besloten om te gaan samenwerken, heten wij je van harte welkom aan boord. Operationele afspraken en communicatie zijn een onderdeel van dit proces. Wij houden van de zogenaamde korte lijntjes.