Over ons

Als betrouwbare producent bieden wij een ruim assortiment van extrusie snacks en zijn wij gespecialiseerd in het leveren van babyvoeding kwaliteit. Met onze producten bereiken wij klanten en kanalen over de hele wereld.

GRONDSTOFFEN

Een goed product begint bij goede grondstoffen. Wij zijn zeer kritisch bij het selecteren van onze leveranciers en grondstoffen. Onze verantwoorde manier van inkopen is de eerste stap om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor babyvoeding te kunnen voldoen.

KWALITEIT

Bij Joannusmolen staat voedselveiligheid en kwaliteit voorop. Gedurende het gehele productieproces en op elke afdeling wordt de kwaliteit van dichtbij gemonitord. Op deze manier produceren topkwaliteit.

INNOVATIE

Door ervaring en expertise te combineren met creativiteit en het volgen van marktontwikkelingen creëren wij waardevolle product innovaties. Op deze manier blijven wij voorop lopen op de marktontwikkelingen en denken wij mee met onze klanten.

PRODUCTIE

Joannusmolen investeert constant in de meest moderne technologieën, dit resulteert in een indrukwekkend geautomatiseerd machinepark wat leidt tot efficiëntie. Zo wordt ons product onder optimale omstandigheden geproduceerd.

SAMEN

Gedreven en kwaliteitsbewuste medewerkers maken het verschil. Zij vormen de basis voor het succes van Joannusmolen. Iedereen bij Joannusmolen is zich bewust van de verantwoordelijkheid als voedingsmiddelenproducent.

WERELDWIJD

De producten van Joannusmolen worden wereldwijd verkocht. Als belangrijke speler in de productie van extrusie snacks voor baby's exporteren wij naar meer dan 20 landen zowel binnen als buiten Europa.

ACTIEF IN RUIM 20 LANDEN WERELDWIJD

Australie - België - China - Duitsland - Finland - Frankrijk - Ierland - Nederland - Nieuw Zeeland - Noorwegen - Oekraïne - Oostenrijk - Portugal - Spanje - Taiwan - Verenigde Arabische Emiraten - Verenigd Koninkrijk - Verenigde Staten - Zwitserland