Quality Assurance & Control Intern – leerjaar 3

Vind jij voedselveiligheid en kwaliteit een belangrijk item? Dan is deze stage bij Joannusmolen iets voor jou! De afdeling Quality zorgt er voor dat onze producten voldoen aan de regels voor voedselveiligheid, kwaliteit en overige wettelijke eisen.


Per 2023 zijn wij op zoek naar een 3de jaar stagiair(e) die onze afdeling komt versterken. Heb jij een achtergrond in voeding en gezondheid, levensmiddelentechnologie of een soortgelijke richting? Vind je het leuk om meer te weten te komen over de ontwikkelingen en trends op het gebied van levensmiddelenwetgeving, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe ziet je stageopdracht eruit?

Tijdens je stage krijg je de uitgelezen kans om je vast te bijten in verschillende projecten die te maken hebben met de kwaliteitsbewaking van onze gezonde en verantwoorde producten. Denk hierbij aan het optimaliseren van het allergenenbeleid, hierbij maken we gebruik van het risicobeoordelingssysteem Vital. Je gaat nauw samenwerken met verschillende disciplines binnen Joannusmolen en zal contact hebben met de verschillende leveranciers van Joannusmolen. Daarnaast ga je onder andere aan de slag met het valideren van processen, optimaliseren van de risicoanalyses en verbetermogelijkheden verder onderzoeken. 


Wat vragen wij?

 • HBO student (3de leerjaar) Levensmiddelentechnologie, kwaliteitsmanagement, voedselveiligheid of aanverwant 
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Een positieve houding
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Analytisch en oplossingsgericht vermogen. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een leuke en leerzame stage waarbij je een kijkje kunt nemen bij een bedrijf welke gezonde en verantwoorde producten maakt
 • Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team en daarnaast heb je collega’s van verschillende afdelingen om je heen om mee te sparren
 • Je krijgt de ruimte om jezelf optimaal te ontwikkelen
 • Stagevergoeding van € 200,- netto per maand

 • Interesse?

  Is deze stage echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we elkaar ontmoeten! Stuur dan vandaag nog je CV met motivatiebrief, onder vermelding van de stagenaam, ter attentie van Kyra Kuijpers naar HR@joannusmolen.nl

  Ons bedrijf

  Joannusmolen is een bedrijf met een sterke erfgoed in waardevolle biologische graanproducten en de toepassingen van granen in babyvoeding, tussendoortjes en snacks. Al sinds het ontstaan hebben wij een pioniersrol ingenomen, door bijvoorbeeld de eerste gecertificeerde biologische producent van Nederland te zijn. Deze pioniersrol kenmerkt ons bedrijf en staat centraal in onze missie en bijdrage die wij willen leveren aan de wereld: toegang tot gezonde en verantwoorde voeding voor jong en oud. En door continue te pionieren en te innoveren hebben wij al prachtige stappen gemaakt in de ontwikkeling van verantwoorde producten voor een steeds grotere groep consumenten in steeds meer delen van de wereld.


  Ons team

  Het team van Joannusmolen bestaat uit een groep van enthousiaste, diverse mensen die allemaal een belangrijke bijdrage leveren aan onze missie. Iedereen heeft haar unieke kwaliteiten en krijgt de volledige ruimte om aan ondernemerschap, eigenaarschap, impact en vertrouwen te bouwen. Dit alles zorgt onder andere voor een hoge mate van werkplezier bij Joannusmolen.